KADINLARIN RUH GENETİĞİ

Kadınların ruh genetiğini çözmek zaman alsa da; Spiritüel yaklaşımın,metafizik ağında kadınların duygu istemi her çağda yaşanması gereken bir duygu diyalektiği olarak karşımıza çıkmıştır.Metafizik aksiyom da kadınların ruh genetiği sevgi ve duygu ikilemi ile formülize edilmiş; mantıksal ve duygusal önermeler ile de kadın ontolojisi gibi ince ve özel bir felsefi akım içermiştir.

Kadın ontolojisinin baş döndürücü iksiri,romantik sevgi tılsımıdır.Kadın ruh'u,tuz ruh'u gibi keskin ve derin damarlara akan duygunun kızıl kanıdır.Kadın ruhunu en temelden besleyen damar, istisnasız sevgi ve duygu'nun adıdır.Sevgi ve duygu kadın ruhunda yumuşak ve çok hassastır.Romantik ve estetik duygu dilin'de yaklaşım ancak kadın ruhunu kendiliğinden eğmekle mükelleftir.

Ne!Psikoloji.Ne!Sosyoloji.Ne de! Antropoloji. Kadının derdi sadece Sevgioloji ve Duyguoloji.Diyorlar ki! Biraz da ekonomi.İşte budur kadının gerçek fizyolojisi.

Kadın ruh genetiğindeki sevgi ve duygunun 5N.1K sı Duygu+İlgi+Paylaşma+Sadakat+Saygı=Sevgi'dir.

Sevginin hafif ve hoş göstergesi kıskançlıktır.Kıskançlık aşırı ve gereksiz ise boş bir özgüvensizlik yada kendinde olan gizli aldatmanın karşı kişide olduğunu hissetme yanılgısının ters tepki bildirim biçimidir. Kadınların ruh'u sevgi ve duygu ister.Sevgi'nin ve duygu'nun olmadığı bir evlilikte mutluluk; başka yerlerde veya kişilerde aranır.

Cinsellik bile duygu ve sevgiyle yaşanır.Duygusuz ve sevgisiz cinsellik otomatlaşarak ruhsuzlaşır. Ruhsuzlaşan cinsellik ne sevgi bırakır ne de duygu yaşatır, kalpte. İçinde duygu ve sevgi beslemeyen ne çok beraberlikler ve evlilikler yaşanır.Dışarıya çok mutlu imajını başarıyla sunanlar,içten kanayan yaralar ile kapanmaz izler bırakır.

Duygusuzluk ve sevgisizlik evlilikleride soğutur.Eşleriyle orgazm olamayan kadınlar.Zevki olmayan, sadece tek taraflı cinsel doyum sağlayan beraberlikler.Sırf eşi mutlu olsun diye erkeğiyle yatan kadınlar.Evli olduğu halde tecavüze uğrayan kadınlar.Duyguları körelmiş evliliklerin getirdiği, mantıksal cinsel ilişkiler.Eşiyle bir arkadaş gibi sevişen kadınlar.Gözlerini kapatıp eşlerinin ihtiyacına boyun eğen biyo-otomat duygusu ölmüş kadınlar.Sevişince gözünde başkasını canlandıran kadınlar.Geçim sıkıntısı çekmemek için evliliği bitmiş fakat acı çekerek cinselliğe katlanan kadınlar.

Ruh genetiği çalışmalarında ortaya çıkan diğer önemli bir sorunda duygu ve sevgi beslemeden evlilik yapan bazı kadınların,eşlerini sırf statü veya çevrenin onları statüsel olarak yakıştırmalarıyla evlilik gerçekleştirme ihanetidir.Bu tür evliliklerde de kadının ruhunda sevgisizlik ve duygusuzluk boşluğu yaratmaktadır.Çok büyük umutlarla evlenen ve evliliklerinde mutlu olacaklarını hisseden binlerce kadın, eşleriyle evliliklerinin birkaç yılında boşanma yoluna gitmişlerdir.

Evliliği sadece cinsel istem veya yaşım geçiyor çocuk sahibi olayım diye evlenen mutsuz kadınlar. Erkek iktidarsızlığına katlanan kadınlar. Mutsuz olduğunu bilip te başkalarının evliliklerindeki mutsuzluğu görerek bu herkesin hayatında var aldatmasıyla,kendini kandıran mutsuz kadınlar.Her yönüyle aradığını bulamadığına yakınan kadınlar.

Asil ve yakışıklı erkek bulmakta zorlanan güzel bayanların, çirkin erkeklerle evlenip çevresine bak ne kadar mutluyuz imajı bırakan, ama kendi kendini kandıran bayanlar.Sırf maddi imkanlar için veya geçmişte yaşadığı aşk ve sevgilerden karşılık bulamadığı için hınbıl,çirkin ve öküz gibi erkeklerle evlenen yakışıklı erkek düşmanı kadınlar.

Bazı kendini zeki sanan kadınların,aldatabilecekleri kılıbık ve maddi durumu iyi olan erkeklerle evlenmelerinin sonraki pişmanlıkları.Hoppa ve lolita tarzı bazı kadınların, kişiliksiz-zibidi tarzı erkeklerle evlilikler yapması ve zamanla bu evliliklerden pişman olmaları. Kadın ruh genetiği çalışmalarında çıkan sonuçların tedavi şekli asla psikologların-psikyatrislerin antidepresancı,psikoterapileriyle veya aile koçluğunun atıp tutmalarıyla kadının ruh genetiğindeki eksiklikler giderilemez.Kadın ruh genetiğinin tek çaresi metaterapi'dir.Metaterapi kadın ruh yapısını çözümlediğinden sevgisel ve duygusal dopinglerle,evliliklerin mutluluğunu ve sarsılmaz bağlarını güçlendirir.

METAFİZİKSEL GELİŞİMCİ VE FELSEFİ DANIŞMAN GÖKHAN HANİ.

Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy Good Guy bad Guy